Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18155 niezalogowanych)
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
pychulek napisał:
Moze jak mieszkacie tak nie daleko nesttun to wpadniecie na kawke zapraszam

Witaj a to mnie zapraszasz,czy anete? bo ja bardzo chętnie przyjmę zaproszenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Anetko ja sie boje z domu wychodzic..ledwo co przejde sie kawalek i juz padam..jak urodze bardzo chetnie
Alicja jesli tylko masz czas i ochote to zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
to juz tak ciezko???podajcie swoje gg dziewczyny to sie jakos zgadamy na ta kawusie .jak zaczne sie szykowac od 6 to na 11 do ciebie dojade z dziecmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Nr gg mam w profilu.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Aneta to Ty masz termin juz za tydzien??
Ja sie tak bardzo boje..
im blizej tym gorzej...
Juz nie spie po nocach,nie moge zasnac,za duzo mysli w glowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Ja sie troche przestalam bac, po porodzie szwagierki.. Urodzila przedwczoraj chlopaka 3.900 kg Dzisiaj wracaja do domu... A ja biedna najchetniej bym sie gdzies wyrwala z domu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robert Nowaczek
(bulet1)
Wiking
przepraszam ale czytalem co sobie piszecie i przypomnialem sobie jakie moja zonka miala wyobrazenia o porodzie i ciazy -powiem krotko Strach ma wielkie oczy !!!chociaz porod trwal 17 godz.!!Wedlug lekarzy "ksiazkowo" hehe pozdrawiam Robert
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Moj synek też miała 3900g , ale rodziłam tylko 5 godzin. Przed porodem bardzo się bałam , im blizej terminu, tym było gorzej. Przenosiłam dzidzie 12 dni i lekarz zdecydowal o wywołaniu porodu . Poszlo naprawdę szybko i nie było aż tak strasnie jak myślałam . Kiedy pokazali mi maleństwo , zapomnialam o całym bólu .Zobaczysz , że nie ma się czego bać , dasz rade . Nie myśl o tym , że będzie bolało , myśl o tym ,że w końcu zobaczysz swoja słoneczko .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
No kobietki widzę,że powinnam zmienić nazwę topiku bo tak czytam i czytam Was o tych dzieciach i porodach i smutno mijak cholera!!! bo jak jeszcze ktos nie wie to dodam,że poroniłam i nie jest mi łatwo tego czytać..
Nie zrozumcie mnie zle...
Pozdrawiam i życzę przyszłym i terazniejszym mamą szczęścia!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
Witam bardzo serdecznie!Alicjo podzielam twoje zdanie!mysle ze najlepszy tytul na nowy watek ,,mamuski z bergen,,lub propnuje zalozyc ,, przyszle mamuski,,POZDROWIONKA !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok